L’Aula Ambiental de Ca na Putxa: espai per a la divulgació de la gestió de residus i reciclatge

Aquesta setmana ha entrat en funcionament l’Aula Ambiental habilitada a les instal·lacions de l’Àrea Ambiental de Ca na Putxa, un espai obert a centres escolars, associacions i col·lectius que vulguin ampliar els seus coneixements sobre el treball que es fa a la planta de triatge, sobre el reciclatge i les accions que es duen a terme per conscienciar la població sobre els beneficis de la recollida selectiva. Plantejat com un espai polivalent, l’aula compta amb una sala d’exposicions i una altra de reunions, el suport de educadors ambientals i material específic, realitzat en col·laboració amb l’UTE GIREF, com jocs educatius i tallers ambientals.

fuente: noudiari.es

  Leave Your Comment

  Your email address will not be published.*

   - 
  Catalan
   - 
  ca
  Spanish
   - 
  es